SEGRE

POLÍTICA NOMENAMENTS

El coordinador de Junts al Pirineu, nou delegat de la Generalitat a l'Alt Pirineu i Aran

Ricard Pérez.

Ricard Pérez.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ricard Pérez, regidor de l’ajuntament d’Oliana i coordinador de Junts al Pirineu des del desplegament territorial del partit fa gairebé un any, serà el nou delegat de la Generalitat a l’Alt Pirineu i Aran. Així ho va informar diumenge l’executiva ampliada de Junts al Pirineu i el va ratificar ahir la direcció nacional de la formació que lideren Carles Puigdemont i Jordi Sànchez.

Ricard Pérez substituirà Rosa Amorós, d’ERC, encara delegada de la Generalitat. El nomenament del seu substitut podria avalar-se a l’Executiu de la setmana vinent, que també ratificaria l’exconseller i exalcalde d’Agramunt, Bernat Solé (ERC) com a delegat de l’Executiu a Ponent (vegeu SEGRE d’ahir).

Ricard Pérez és funcionari de Justícia i regidor a l’oposició a Oliana

El desplegament de la representació de la Generalitat al territori es completa per part de Junts amb Teresa Pallarès com a delegada a Tarragona, Rosa Vestit com a delegada de la Catalunya Central i Toni Morral com a representant del Govern a Barcelona. Per part d’ERC, a més de Solé ha transcendit també qui serà la delegada de la Generalitat a Madrid: l’exconsellera de Justícia Ester Capella.

Ricard Pérez és actualment regidor de Junts a l’oposició a l’ajuntament d’Oliana i ha estat regidor de l’equip de govern en els dos mandats anteriors, en els quals va exercir de tinent d’alcalde.

Pérez tindrà com un dels principals reptes en el nou càrrec el desplegament de la representació de la Generalitat al Pirineu amb el nomenament de directors de serveis de les conselleries. Aquest desplegament no s’ha arribat a consolidar en les darreres legislatures.

tracking