SEGRE

MUNICIPIS ENERGIA

Manifest pel desplegament sostenible de les renovables

Imatge dels assistents a la trobada d’ahir a Alcarràs.

Imatge dels assistents a la trobada d’ahir a Alcarràs.AYUNTAMIENTO DE ALCARRÀS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Alcarràs va acollir ahir una trobada d’alcaldes de Lleida en la qual van firmar un manifest a favor de la implantació sostenible de les energies renovables. Hi demanen a la Generalitat que es respecti l’autonomia de cada municipi per decidir sobre possibles projectes d’energies renovables i que “no apliquin noves moratòries en les autoritzacions de les plantes solars i eòliques” que ja han estat validades per la ponència d’energies renovables.

A la reunió van assistir l’alcalde d’Alcarràs, Jordi Janés; Seròs, Josep Antoni Romia; Torres de Segre, Joan Carles Miró; Castelldans, Conrad Llovera; Gimenells, Iván Alcolea; el de la Floresta i president de les Garrigues, Jaume Setó; i el primer tinent d’alcalde d’Alcarràs, Manel Ezquerra.

En el cas d’aquest últim municipi, Janés va explicar que “hi ha plantejats vuit parcs solars i la situació als altres municipis que ens hem reunit és semblant”. D’altra banda, l’esmentat manifest es traslladarà a altres municipis de Catalunya i també serà debatut en els plens.

tracking