SEGRE

Divendres negre amb dos morts i sis nens ferits en accidents a Lleida i Alcoletge

El primer sinistre es va produir al xocar un cotxe i un bus escolar i va morir un veí de Lleida de 40 anys || Hores després va morir un juvenil de l’equip de futbol sala de l’Alcoletge en un xoc a l’autovia

El turisme i l'autocar escolar van xocar frontalment a la carretera LP-9221.

El turisme i l'autocar escolar van xocar frontalment a la carretera LP-9221.MAGDALENA ALTISENT

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Tarda negra ahir a les carreteres de Lleida amb dos víctimes mortals. El conductor d’un turisme va morir a primera hora de la tarda d’ahir al col· lidir frontalment el seu cotxe contra un autocar escolar a la carretera LP-9221 a Lleida. Sis estudiants van resultar ferits en aquest sinistre. A última hora, un motorista va perdre la vida al xocar contra un cotxe a l’A-2 a Alcoletge.

El primer accident es va pro· duir a les 15.03 hores a la sortida de la ciutat en direcció a Llívia i Torre-serona. La víctima és Rubén González, veí de Lleida i natural de Cervera, que era el conductor i únic ocupant del turisme. Quant als ferits, van ser evacuats a l’hospital Arnau de Vilanova. En el dispositiu van participar cinc patrulles dels Mossos, tres dotacions dels Bombers i set ambulàncies del SEM.

L’accident, que es va produir en un revolt, va obligar a tallar la carretera en els dos sentits de la marxa fins passades les 18.00 hores. A l’autocar viatjaven escolars de diversos pobles del Segrià que tornaven als seus domicilis després de finalitzar la jornada a l’institut Torre Vicens. Els menors il·lesos van ser recollits pels seus pares i també es va habilitar un altre autocar per traslladar-los.

L’altre accident mortal es va produir a les 19.42 hores quan una moto i un turisme van xocar lateralment a l’A-2 al seu pas per Alcoletge en direcció a Barcelona. A conseqüència de l’impacte, va morir el conductor de la moto, Arnau Molins, jugador juvenil de l’equip de futbol sala d’Alcoletge. El sinistre va obligar a tallar un carril.

Amb les dos víctimes d’ahir, ja són 13 les persones que han perdut la vida aquest any en accidents de trànsit a Lleida, quatre més que en el mateix període de l’any passat.

D’altra banda, l’A-2 també va registrar retencions després que un camió sortís de la via a Vilagrassa i acabés a la mitjana. L’accident es va produir a les 16.14 hores. A Castillonroi, a l’N-230, dos cotxes van col·lidir frontalment. Un dels conductors va resultar ferit greu i va haver de ser rescatat, i hi va haver dos ferits lleus.

tracking