SEGRE

MUNICIPIS CARRETERES

Fraga assegura el túnel de l'N-II per evitar despreniments

Abordarà les obres a finals d'estiu a l'interior de l'accés

Les obres que es van fer al pont el febrer de l’any passat.

Les obres que es van fer al pont el febrer de l’any passat.A.F.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Fraga abordarà a finals d’estiu les obres per evitar despreniments al túnel de l’N-II, d’accés a la capital des de Lleida. El consistori les ha licitat per gairebé 130.000 euros i compta que estaran adjudicades en un termini de dos mesos, segons fonts municipals.

El febrer de l’any passat ja es van executar treballs de seguretat a l’exterior d’aquesta infraestructura, on es va col·locar una malla de contenció per subjectar el pendent afectat. En aquests mateixos treballs, es va avaluar l’interior del túnel i es va observar que era necessària una actuació addicional per millorar la seguretat.

Se centren en la restauració de la boca oest, que presenta nombroses esquerdes i zones escantellades a causa de les filtracions del terreny. En cas de no actuar-hi, representa un risc per als vehicles ja que, si no es resolen aquests problemes, podria comprometre a llarg termini la mateixa estabilitat estructural del túnel.

Segons la regidora d’Urbanisme, Esther Rubio, el deteriorament es deu al fet que no s’hi ha portat a terme cap tipus de manteniment durant molts anys i ara cal actuar-hi ja..

tracking