SEGRE

La Pobla no obrirà les piscines i aposta pel pantà de Sant Antoni

Imatge d’arxiu del pantà de Sant Antoni.

Imatge d’arxiu del pantà de Sant Antoni.CONSELL COMARCAL DEL PALLARS JUSSÀ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ajuntament de la Pobla de Segur no obrirà la piscina municipal Camil Cases aquest estiu davant de les dificultats de mantenir la infraestructura, que ha quedat obsoleta i “requereix una inversió massa elevada i impossible d’assumir aquest any”, tal com va explicar l’alcalde, Marc Baró.

Va afegir que el consistori ja treballa per disposar d’unes noves instal·lacions l’any que ve i així destinar més inversió en aquesta infraestructura. “La instal·lació no té les màximes garanties per obrir, i més tenint en compte la necessitat d’aplicar tots els protocols per afrontar la Covid,” va dir.

Davant d’aquesta situació, el consistori ha habilitat i condicionat les zones més freqüentades pels banyistes a les basses i rius del municipi i al pantà de Sant Antoni. En concret, s’han millorat els accessos a la bassa del Flamisell, la zona de Sant Joan i el Xiringuito a Sant Antoni, els Eixavegons, la bassa de Vallcarga, la Barraca i la presa de Llania al Noguera Pallaresa. Baró va explicar que també s’actuarà al camí de la ribera del Noguera perquè s’hi pugui accedir a peu o amb bicicleta.

Va afegir que el bany a les zones habilitades als rius i el pantà “van funcionar bé” l’any passat, quan tampoc no es van obrir les piscines a causa de la pandèmia, i “d’alguna manera” els usuaris poden disfrutar del bany igualment, va dir.

tracking