SEGRE

MUNICIPIS COMERÇ

Arbeca suspèn el mercadillo d'antiguitats al trobar material robat

Imatge d’arxiu del mercat de segona mà d’Arbeca.

Imatge d’arxiu del mercat de segona mà d’Arbeca.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ajuntament d’Arbeca ha suspès el mercat de segona mà i antiguitats dels diumenges a requeriment dels Mossos al trobar material robat venut en una de les parades. El de diumenge passat no es va celebrar i és possible que aquest tampoc ja que, segons fonts municipals, cal introduir una sèrie de millores a instàncies del cos de seguretat.

No obstant, no té la intenció d’eliminar-lo, ja que una majoria de veïns dona suport a acollir-lo. Tanmateix, serà necessari arribar a un acord pel que fa la ubicació, ja que ara està en una finca privada amb el beneplàcit del propietari, encara que també s’exigeixen permisos que determinin que és l’àrea adequada.

Així mateix, s’haurà de regularitzar la presència de parades d’alimentació, en concret una xurreria i, finalment, buscar com identificar els paradistes.

L’ajuntament assegura que són adaptacions a la normativa vigent que s’han de complir i que intentarà arribar a un conveni amb els promotors. El mercat de Juneda se celebra amb normalitat.

Reobre el recinte de les piscines destrossat per la DANA del 2019

L’ajuntament d’Arbeca preveu obrir les piscines municipals el dia 3 de juliol. El recinte va quedar destrossat per les riuades provocades per la DANA de l’octubre del 2019 que van obligar a reconstruir tot l’equipament. En total, s’han invertit uns 600.000 euros en dos fases de prop de 300.000 durant tot l’any passat. Ara, només queden pendents les proves dels sistemes de depuració i finalitzar els treballs a la zona verda.

Roben a la deixalleria mòbil a la localitat

El consell de les Garrigues ha denunciat als Mossos un robatori a la deixalleria mòbil mentre era a Arbeca. Dos persones en una furgoneta van forçar dos de les tres portes per sostreure’n material electrònic, principalment durant la nit de dimarts. Testimonis directes van poder agafar la matrícula del vehicle i informar els Mossos d’Esquadra. L’ajuntament compta amb subvencions de la Generalitat a través del Pla d’Obres i Serveis i de la Diputació. Queden pendents els treballs de remodelació de la zona esportiva, que també va quedar seriosament afectada per les riuades, segons van indicar fonts municipals.

tracking