SEGRE

SERVEIS EQUIPAMENTS

Sant Guim estrenarà l'any 2022 el nou centre de dia

Està acabat des de fa una dècada i tindrà trenta-set places

L’edifici fa una dècada que està acabat i sense ús.

L’edifici fa una dècada que està acabat i sense ús.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Sant Guim de Freixenet treballa per inaugurar el centre de dia La Freixa a començaments de l’any que ve. L’alcalde, Francesc Lluch, va explicar que “l’edifici està acabat i tancat des de fa una dècada”. Ara la previsió és dotar l’equipament amb tots els serveis i la tecnologia necessària per estrenar-lo, actuació que compta amb una ajuda de l’Obra Social La Caixa, que ascendeix a 60.000 euros. L’objectiu és que el centre de dia obri portes amb bona part de la població immunitzada contra la Covid.

El centre de dia La Freixa, un servei llargament reivindicat al municipi, disposarà de trenta-set places (de les quals dotze són concertades) i l’ajuntament té previst contactar amb els municipis veïns i limítrofs per oferir-los el servei, des dels de l’Anoia com Montmaneu, Veciana, Pujalt i Argençola, com altres de la Segarra: Estaràs, Ribera d’Ondara, Sant Ramon i les Oluges, alguns dels quals també són usuaris de l’escola de Sant Guim. Lluch va dir que pròximament trauran a concurs la gestió d’aquest centre de dia per a la qual ja hi ha diferents empreses interessades.

L’alcalde de Sant Guim també va destacar que des que van començar les obres d’aquest equipament s’han invertit 1,2 milions, entre la compra dels terrenys i la construcció de l’edifici. .

L’equipament té 37 places, de les quals dotze són concertades, i donarà servei a pobles veïns

El projecte va ser possible gràcies a l’acord entre el consistori i l’església per la cessió dels 2.000 metres quadrats de l’antic pati del Casal Parroquial, que és on ara s’ha construït aquest centre de dia La Freixa de Sant Guim.

tracking