SEGRE

COMARQUES

Una família de Penelles ofereix mil euros de recompensa per recuperar el seu gos

Els propietaris del Jazz expliquen que és un gos molt bo i amistós i que és un Yorkshire negre amb les potes i la panxa de color marró clar

Una família de Penelles ofereix mil euros de recompensa per recuperar el seu gos

Una família de Penelles ofereix mil euros de recompensa per recuperar el seu gosINFOLLEIDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una família de Penelles amb arrels a Tàrrega ofereix mil euros com a recompensa per recuperar el Jazz, el seu gos. Segons han explicat aNova Tàrrega, l'animal va desaparèixer la nit de Sant Joan de la finca on la família resideix.

'Creiem que el Jazz va sortir de la tanca perimetral de la finca Can Folch, situada vora l'encreuament de Penelles i Linyola de la carretera de Tàrrega a Balaguer, durant la celebració de la revetlla la nit de Sant Joan i es va desorientar', han explicat.

Els propietaris del Jazz expliquen que és un gos molt bo i amistós i que és un Yorkshire negre amb les potes i la panxa de color marró clar. L'animal va xipat i duu un collar contra les puces. Els seus propietaris, que asseguren que el troben molt a faltar, demanen que si algú l'ha trobat o els en pot facilitar informació es posi en contacte amb ells als números 669 594 786 i 620 703 549.

tracking