SEGRE

SUCCESSOS TRIBUNALS

Presó per al lladre que va intentar tirotejar el pare d'una nena a Guissona

Anava a emportar-se un cotxe amb la petita a dins a Guissona

Vista de la seu dels jutjats de Lleida al Canyeret.

Vista de la seu dels jutjats de Lleida al Canyeret.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’Audiència de Lleida va condemnar ahir a sis anys de presó un veí d’Alcarràs de 40 anys, amb un ampli historial delictiu, per haver comès set robatoris en dotze hores a Alcarràs, els Alamús, Lleida i Guissona, on va intentar disparar al pare d’una nena per robar-li el cotxe amb la menor a dins. L’acusat, que va acceptar ahir la pena en un acte de conformitat, ja es troba al Centre Penitenciari Ponent, on va ingressar la setmana passada després que l’Audiència dictés una ordre de cerca i captura per no haver-se presentat al judici.

Finalment, ahir va reconèixer ser l’autor de set robatoris a punta de pistola o mitjançant allunatges en establiments que van tenir lloc entre la tarda del 21 i el matí del dia 22 de febrer de l’any passat, en un interval de dotze hores, a Guissona, els Alamús, Lleida i Alcarràs. A la localitat de la Segarra, va intentar robar un cotxe amb una nena de 7 anys a dins i va ser sorprès pel pare, a qui va intentar disparar, i també va provar de robar un altre cotxe a punta de pistola.

Finalment, va aconseguir robar una moto i una furgoneta. Amb aquest últim vehicle es va desplaçar fins als Alamús, on el va encastar contra un restaurant i després va fer el mateix contra una joieria de Cappont, a Lleida, i una barberia d’Alcarràs. Posteriorment va tornar a la capital i va calar foc a la furgoneta al carrer Ton Sirera. Va ser detingut pels Mossos, però va aconseguir marxar a l’escapar-se del cotxe patrulla trencant d’un cop de cap una de les finestretes i va fugir emmanillat.

Va ser arrestat tres dies després en un bar de la Mariola. Fa uns dies, va protagonitzar aldarulls a la presó, ja que va destrossar quatre cel·les en quatre dies, per la qual cosa va haver de ser traslladat a un centre hospitalari.

tracking