SEGRE

TURISME AJUTS

La Diputació donarà 600.000 € en ajuts a la promoció turística de municipis

Imatge recent de la façana de la Diputació.

Imatge recent de la façana de la Diputació.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Diputació atorgarà subvencions als ajuntaments perquè impulsin la promoció turística. El consell d’administració del Patronat de Turisme i la comissió informativa d’aquesta àrea van aprovar ahir les bases per entregar aquests ajuts. Hi haurà una línia per a l’elaboració de plans de promoció del turisme, i una altra perquè els consistoris posin en marxa projectes en aquesta matèria o millorin els que ja tenen. Cadascuna tindrà una dotació de 300.000 euros. En total destinarà 600.000 euros a aquestes subvencions.

Tots els municipis de les comarques lleidatanes podran optar a aquests ajuts tret de la ciutat de Lleida: les bases exclouen els “municipis de més de 20.000 habitants” i la capital del Segrià és l’únic que supera aquesta xifra. Amb aquestes subvencions, la Diputació pretén donar un nou impuls al turisme mitjançant projectes municipals.

D’altra banda, el Patronat de Turisme ha adaptat el pla d’actuacions a les circumstàncies de la pandèmia, i donarà prioritat a impulsar un model de turisme sostenible. Pel que fa als mercats, es donarà prioritat al de Catalunya com a públic de proximitat, juntament amb Madrid, País Basc, Balears, a més de França, els Països Baixos, Bèlgica, el Regne Unit i Alemanya.

tracking