SEGRE

MUNICIPIS COMERÇOS

Mollerussa i Balaguer treuen les botigues al carrer en dos jornades festives i de rebaixes

Ofertes en trenta establiments al Pla durant el dia i a Balaguer, fins a la mitjanit

La plaça Major de Mollerussa va acollir un concert de Bad Rules.

La plaça Major de Mollerussa va acollir un concert de Bad Rules.E. FARNELL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els comerços de Mollerussa i Balaguer van treure ahir les botigues al carrer en dos jornades festives en què es van oferir descomptes per animar les vendes.

A la capital del Pla d’Urgell, l’entitat Mollerussa Comercial va optar aquest any per un format més reduït que el que es fa cada any per aquestes dates com a mesura de prevenció contra la Covid i el mercat es va celebrar al llarg de la jornada. Una trentena d’establiments dels setanta que té l’entitat van muntar una parada al carrer, majoritàriament comerços de roba i complements, va explicar el president de l’entitat, Àlex Català.

Va apuntar que des del matí hi havia interès a comprar alguna oferta i “es notava més afluència de clients, especialment a primera hora”, va dir. La jornada va comptar amb un concert a la plaça Major a la tarda, que va omplir els bars i cafeteries de la zona, va explicar.

La majoria d’establiments van tancar abans de les deu de la nit..

A Mollerussa hi ha previstos dos mercats més a finals de juliol i al setembre

Per la seua banda, a Balaguer la festa del comerç es va concentrar al passeig de l’Estació, carrer Barcelona, Pare Sanahuja, Sant Lluís i Fleming, en què els comerciants, restaurants i serveis de la capital van obrir les portes fins a la mitjanit, i van oferir també descomptes en les compres i activitats paral·leles, especialment per als nens. La festa Open Night de l’Associació de Comerciants de Balaguer va donar el tret de sortida a partir de les set de la tarda i van ser molts els veïns que passejaven per aquests carrers per trobar la millor oferta. Així mateix, es van muntar barres al carrer, inflables per als nens, una pista de patins elèctrics o l’actuació de Miss Maria Sweet. L’objectiu d’aquestes dos iniciatives va ser fidelitzar els clients de proximitat i donar un impuls als establiments després d’un any de limitacions per la crisi sanitària.

La plaça Major de Mollerussa va acollir un concert de Bad Rules.

La plaça Major de Mollerussa va acollir un concert de Bad Rules.E. FARNELL

tracking