SEGRE

MUNICIPIS POLÍTICA

El nou CAP de la Seu d'Urgell, llest a principis del 2022

Suposa una inversió de més de 3,2 milions

Violant Cervera, a la sala de plens de les Borges.

Violant Cervera, a la sala de plens de les Borges.CONSELLERIA DE SALUD

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El conseller de Salut, Josep Maria Argimon, va visitar ahir les obres del nou Centre d’Atenció Primària (CAP) de la Seu. Els treballs encaren ja la recta final i es preveu que estiguin llestos a començaments del 2022.

En aquest sentit, les obres acabaran el proper mes de setembre i després s’abordarà la instal·lació dels equipaments necessaris. Tot plegat suposa una inversió de més de 3,2 milions d’euros.

Argimon també es va reunir amb el patronat de la Fundació Sant Hospital de la Seu, que li va presentar el balanç d’activitats del 2020, el projecte del nou hospital i va exposar el problema per contractar professionals mèdics.

Al matí, el conseller va assistir a la lliçó inaugural de la Mobile Week que celebra la Seu aquest cap de setmana.

D’altra banda, la consellera de Drets Socials, Violant Cervera, va visitar ahir les Garrigues. Va recordar que una de les línies del seu departament és l’habitatge i va assenyalar que treballaran per a l’atenció a les persones més vulnerables, l’emancipació dels joves, “buscar noves eines d’autonomia personal” per als avis i lluitar contra la despoblació. Va apuntar que això ho faran amb la compra d’habitatge a través del dret de tempteig i retracte i polítiques que incentivin el lloguer, a banda d’“aconseguir els pisos que té la Sareb a Catalunya”, que va xifrar en més de 3.000.

Cervera va visitar els ajuntaments de les Borges i Juneda i també es va reunir amb una trentena d’entitats socials de la comarca. Amb el consell de les Garrigues va abordar el Contracte Programa, l’eina de la qual disposa la conselleria per treballar en matèria de serveis socials amb els municipis i els consells comarcals en cas de les localitats de menys de 20.000 habitants.

Violant Cervera, a la sala de plens de les Borges.

Violant Cervera, a la sala de plens de les Borges.CONSELLERIA DE SALUD

tracking