SEGRE

MUNICIPIS PROJECTES

El Pont de Bar posa a punt els seus nuclis per atreure població

Inverteix 140.000 euros a millorar serveis als agregats

La millora al nucli del Pont de Bar consistirà a construir voreres als carrers.

La millora al nucli del Pont de Bar consistirà a construir voreres als carrers.C.SANS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ajuntament del Pont de Bar invertirà 140.000 euros en la millora dels serveis bàsics dels seus nuclis agregats. Les actuacions es fan amb l’objectiu de millorar la vida dels seus veïns i revitalitzar el municipi per atreure noves famílies que s’instal·lin a viure de manera permanent a la localitat. L’alcaldessa, Rosa Andorrà, va explicar que “si dignifiquem els nostres pobles i creem entorns cuidats i amb els serveis bàsics a ple rendiment podrem optar a l’arribada de persones interessades a viure aquí”.

Les obres es concentren a Aristot, Bar, Castellnou de Carcolze i el Pont de Bar, on viuen uns 110 veïns. A Castellnou l’ajuntament renovarà la plaça Major, molt deteriorada pels anys i la falta de manteniment. Al nucli del Pont de Bar, la millora que plantegen els tècnics passa per construir voreres a la majoria dels carrers. El projecte de revitalització inclou actuacions de pavimentació als agregats de Bar i Aristot.

Andorrà va explicar que “encara hi ha trams de carrer sense asfaltar que provoquen inconvenients, sobretot quan plou”. A Aristot queden dos cases en un dels extrems del poble on és impossible arribar amb vehicle. L’ajuntament eliminarà un tram d’escales i “no hi podrà passar un vehicle però sí un quad”.

Aquest projecte està subvencionat pel PUOS. Per al 2022 han demanat ajuts per renovar les canonades d’aigua de Toloriu que encara són de fibrociment.

tracking