SEGRE

CERTÀMENS FIRES

Expoclàssic torna d'aquí a dos mesos i ja té 12 expositors

Recupera els dos dies de fira, els propers 18 i 19 de setembre

Imatge de la passada edició d’Expoclàssic.

Imatge de la passada edició d’Expoclàssic.J. GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Fira de Mollerussa manté la celebració d’Expoclàssic, que aquest any tindrà lloc el 18 i 19 de setembre, d’aquí a aproximadament dos mesos.

Aquest certamen, dedicat al vehicle històric i clàssic, arriba a la 26 edició i ja compta amb una dotzena d’expositors inscrits, segons va explicar ahir el director de Fira de Mollerussa, Xavier Roure. Va indicar que per a aquesta ocasió s’adaptaran a les restriccions que hi hagi vigents al setembre a causa de la crisi sanitària del coronavirus.

Roure va recordar que Expoclàssic va ser l’any passat la primera fira presencial que es va celebrar des de l’inici de la pandèmia de la Covid.

En aquesta ocasió, va comptar amb una trentena d’expositors, l’aforament es va limitar a 400 persones i no hi va haver exposició ni trobada de motos clàssiques. El 2020 només es va celebrar durant un dia, mentre que per a aquesta 26 edició ja es preveu recuperar els dos dies de fira.

Val a recordar que la capital del Pla també va recuperar el mes de juny passat la Fira de Sant Josep, que va ser el primer gran esdeveniment que es va haver de cancel·lar a les comarques de Lleida el març del 2020 i del 2021 per la pandèmia. El certamen agrari també es va celebrar amb estrictes mesures de seguretat i va tancar amb més de 74.000 visitants.

tracking