SEGRE

ESNOTICIA

Cinc municipis estrenen el toc de queda sota controls

Alguns interceptats ignoraven la mesura

Control de Policia Local i Mossos a Tàrrega, al tram urbà de la C-14 al seu pas pel Pati.

Control de Policia Local i Mossos a Tàrrega, al tram urbà de la C-14 al seu pas pel Pati.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tranquil·litat en la primera nit de toc de queda a Tàrrega i uns altres quatre municipis on va entrar ahir en vigor, entre aquests Lleida. Des de la mitjanit de divendres i durant almenys una setmana, s’aplica el toc de queda nocturn, entre la 1 de la matinada i les 6 del matí, en 165 municipis catalans, entre els quals s’estrenen la capital de l’Urgell, Lleida, Balaguer, Mollerussa i Alcarràs i repeteixen, per segona setmana, la Seu d’Urgell i Tremp, mentre que ha caigut a Solsona i Alpicat.

Es tracta de municipis que el passat 16 de juliol tenien una incidència acumulada a set dies de més de 400 casos. Policia Local i Mossos van portar a terme controls.

A Tàrrega, fonts policials van explicar que la majoria de vehicles que circulaven, que eren pocs, ho feien per motius laborals.

També van interceptar diverses persones al carrer que desconeixien que ja estava en vigor aquest mesurada. Durant el cap de setmana incrementaran els controls per fer complir la normativa i van reconèixer que s’esperen uns dies amb força feina. L’alcaldessa de Tàrrega, Alba Pijuan, va celebrar que finalment s’apliqui la mesura a la ciutat perquè “no és la solució màgica però ens ajudarà a controlar la pandèmia”.

tracking