SEGRE

Detingut un jove de Cervera per dos robatoris amb força al mateix domicili

Els Mossos i la Policia Nacional detenen quatre homes i desarticulen un grup especialitzat en robar caixes fortes

Els Mossos i la Policia Nacional detenen quatre homes i desarticulen un grup especialitzat en robar caixes fortesEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra van detenir dilluns un jove de vint-i-tres anys veí de Cervera per dos robatoris en un domicili a la capital de la Segarra. La investigació es va iniciar després que dilluns al migdia es produís un robatori amb força en un domicili del carrer de l’Estadi de Cervera. Tot apunta que algú va accedir a l’habitatge després de saltar la tanca perimetral i va robar un ordinador, un televisor i dos rellotges, entre altres objectes. Hores més tard, una patrulla va veure un jove que coincidia amb la descripció del presumpte lladre, que caminava per l’avinguda de Guissona de la capital. El jove portava una bossa de plàstic amb un ordinador i van comprovar que l’havia robat al domicili del carrer de l’Estadi.

Després d’arrestar-lo, els agents van poder recuperar els objectes robats i també se l’investiga per presumpta implicació en un robatori al mateix domicili, comès el passat 6 de juny. L’individu, que compta amb antecedents, passarà en les pròximes hores a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Cervera.

D’altra banda, el jutjat d’Igualada va decretar ahir la posada en llibertat amb càrrecs per al detingut per tres assalts violents a Mollerussa, Fonolleres i Lleida. L’altre arrestat ja va ingressar a la presó.

tracking