SEGRE

SUBMINISTRAMENTS AIGÜES

Torres de Segre no té aigua potable 25 dies després de l'abocament

Els veïns es proveeixen amb garrafes per beure i cuinar

Els veïns de Torres es proveeixen per beure i cuinar amb aigua embotellada del comerç local.

Els veïns de Torres es proveeixen per beure i cuinar amb aigua embotellada del comerç local.MAITE MONNÉ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La compra de garrafes d’aigua per beure i cuinar s’ha convertit en un fet quotidià a Torres de Segre, que porta vint dies sense utilitzar l’aigua de l’aixeta per consumir i cuinar després del vesssament al Canal de Seròs del 4 de juliol (fa vint-i-cinc dies).

Uns dies després d’aquest incident, es van detectar traces d’hidrocarburs en les anàlisis que es van dur a terme a la xarxa de distribució municipal. Des d’aleshores, els veïns es proveeixen d’aigua per cuinar i beure comprant garrafes als establiments de la localitat.

“Tots compren aigua, és un continu, i cada dia perquè el consum a l’estiu és més elevat”, van explicar des d’un dels establiments.

Per la seua part, l’alcalde, Joan Carles Miró, va avançar que avui estan previstes noves anàlisis per comprovar si hi ha encara restes d’hidrocarburs a la xarxa municipal. .

Les últimes proves es van dur a terme el dia 15 a la captació del canal i a la font del municipi, i seguien superant per molt poc els límits d’hidrocarburs perquè l’aigua fos apta per al consum. El primer edil va confiar que avui es pugui aixecar el veto de consumir aigua de l’aixeta després d’analitzar l’aigua i que definitivament no quedin restes de combustible a la xarxa.

tracking