SEGRE

ENTITATS ELECCIONS

Relleu al timó del Reial Aeri Club després de 16 anys

Josep Maria Niubó.

Josep Maria Niubó.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Reial Aeri Club de Lleida haurà d’elegir avui una nova junta, la qual cosa implicarà un relleu en la direcció de l’entitat després de setze anys en què Josep Maria Niubó ha ocupat la presidència. Niubó no optarà a la reelecció després d’haver pilotat l’aeroclub en l’etapa més turbulenta de la seua història recent.

Sota el seu mandat va arribar la sentència judicial que el 2014 obligaria a tancar de forma definitiva l’aeròdrom d’Alfés, propietat de la Generalitat. Una denúncia de l’associació ecologista Ipcena va forçar l’aeroclub a abandonar el 2016 les instal·lacions que havia utilitzat durant dècades. Aleshores, Niubó ja havia acordat amb el Govern el trasllat a l’aeroport d’Alguaire.

El Reial Aeri Club es va instal·lar a l’ampli hangar que ha ocupat des d’aleshores, pagant un lloguer mensual d’uns 600 euros. Una vegada al recinte aeroportuari d’Alguaire, l’entitat ha col·laborat al llarg dels últims anys en la implantació de noves activitats, com escoles de vol. Niubó va explicar que seguirà vinculat a l’aeroclub, encara que només com a soci. Va manifestar la seua esperança que la nova junta que el succeirà al capdavant de l’entitat aconsegueixi incrementar el nombre de socis.

tracking