SEGRE

POLÍTICA MUNICIPAL

Ezquerra lamenta que el cessin abans d'investigar si va cometre abús de poder

Un fotograma del vídeo difós per Ezquerra.

Un fotograma del vídeo difós per Ezquerra.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El regidor d’Alcarràs Manel Ezquerra (Sempre Alcarràs) lamenta haver estat destituït com a tinent d’alcalde abans que l’ajuntament hagi investigat si va cometre abús de poder, tal com denuncia la Policia Local. En un vídeo a les xarxes socials, va criticar que l’alcalde, Jordi Janés (JxCat), prengués aquesta decisió sense haver obert encara l’expedient informatiu per aclarir els fets. Ezquerra va reclamar “investigar l’actuació policial” que va desembocar en el seu cessament.

Va insistir a rebutjar la versió dels agents, segons la qual l’edil els va exigir que arrestessin un veí, els va increpar quan s’hi van negar i va denigrar una policia per la seua condició de dona.

En lloc d’això, va recalcar que va demanar ajuda al patir assetjament davant de casa, una situació que, segons va dir, ha durat diversos anys. Va afegir que es va limitar a criticar l’actuació policial sense distinció de gènere.

Ezquerra creu que el mateix alcalde i el seu entorn podrien haver avivat la polèmica “dimensionant els fets per justificar la meua destitució davant l’opinió pública”.

Ho va atribuir a una estratègia política de JxCat, cosa que va contraposar amb el respecte a “la presumpció d’innocència” dels membres del seu grup, Sempre Alcarràs. Van dimitir en bloc i van deixar el govern municipal en minoria.

tracking