SEGRE

TRÀNSIT SINISTRE

Ferida greu en un aparatós xoc a l'A-2 a Alcoletge

La conductora d'un cotxe va quedar atrapada al col·lidir contra un camió || Ferit lleu l'acompanyant i cues de tres quilòmetres

Estat en el qual va quedar el turisme després de l’accident.

Estat en el qual va quedar el turisme després de l’accident.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La conductora d’un turisme va resultar ferida de caràcter greu ahir al matí al col·lidir contra un camió a l’autovia A-2 al seu pas per Alcoletge.

El seu acompanyant va resultar ferit lleu i tots dos van ser evacuats a l’hospital Arnau de Vilanova. El sinistre va obligar a tallar un carril durant unes dos hores, cosa que va provocar retencions de fins a tres quilòmetres, segons va informar el Servei Català de Trànsit.

L’accident es va produir a les 8.42 hores, quan un camió va col·lidir per encalç contra un turisme en el qual viatjaven dos persones a l’altura del quilòmetre 467 en direcció a Saragossa.

Al lloc de l’accident van anar-hi sis dotacions dels Bombers de la Generalitat, patrulles dels Mossos d’Esquadra i dos ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). La conductora del cotxe, de 24 anys, va quedar atrapada i va haver de ser rescatada pels Bombers.

El seu acompanyant, de la mateixa edat, també va resultar ferit.

Els dos van ser evacuats a l’hospital Arnau amb pronòstic greu i lleu, respectivament, segons va informar el SEM. El conductor del camió va resultar il·lès.

El sinistre va obligar a tallar un carril fins a les 10.29 hores, cosa que va originar cues que van arribar als tres quilòmetres.

tracking