SEGRE

URBANISME OBRES

Agramunt prossegueix a bon ritme amb la renovació del centre històric

Ara s'executen els treballs al carrer Raval de Puigverd d'Agramunt

Imatge de les obres al carrer Raval de Puigverd.

Imatge de les obres al carrer Raval de Puigverd.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament d’Agramunt segueix amb l’aposta de millorar i revitalitzar el centre històric. Ho fa millorant els carrers a fi de renovar els serveis i el paviment. Ara és el torn del carrer Raval de Puigverd d’Agramunt, els treballs del qual es van iniciar el mes de juliol passat. L’actuació contempla renovar les canonades d’aigua i modernitzar totes les instal·lacions enterrades.

A més, se substituirà el ferm, molt deteriorat, i s’eliminaran les voreres de manera que es convertirà en un vial de plataforma única, millorant-hi l’accessibilitat.

L’alcaldessa, Sílvia Fernàndez, va detallar que “no només se sanejarà el carrer, s’eliminaran les barreres arquitectòniques i es milloraran i modernitzaran les instal·lacions que tenim enterrades, sinó que també deixarem el carrer preparat perquè, de cara a un futur, es puguin soterrar els diferents serveis bàsics”.Les obres tenen un pressupost de 240.000 euros i un període d’execució de sis mesos. Les obres al Raval de Puigverd donen continuïtat a les reformes que s’han anat fent en tot el centre històric en els últims anys. La zona del Raval és un enllaç natural del centre històric.

Un dels reptes del consistori de la capital del Sió és l’habitatge, especialment al centre històric i als pobles del municipi. La primera edil va avançar que “volem impulsar polítiques d’habitatge per incentivar que els propietaris ofereixin els seus habitatges buits amb contractes de masoveria o altres fórmules de lloguer”. I precisament el primer pas per impulsar aquesta polítiques és millorar íntegrament l’urbanisme del centre històric. De fet, el nou POUM, en tràmit, també contempla que el centre es reactivi.

tracking