SEGRE

EQUIPAMENTS EDUCACIÓ

Barbens instal·la una nova pista poliesportiva al costat de l'escola

L'estrenarà el setembre, al començament del curs que ve

Les obres per construir la nova pista.

Les obres per construir la nova pista.A.BARBENS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’escola de primària Sant Roc de Barbens estrenarà el pròxim curs una pista poliesportiva. El nou equipament s’ha habilitat en una zona del pati del centre i té com a finalitat facilitar la pràctica esportiva als alumnes, que fins ara havien de desplaçar-se fins al pavelló poliesportiu per a aquestes activitats.

L’espai, d’uns cinc-cents metres quadrats aproximadament, disposarà de porteries de futbol i cistelles de bàsquet, així com també una xarxa de voleibol. L’enllumenat incorporarà nous llums de baix consum. La construcció d’aquest equipament s’ha portat a terme durant el mes d’agost, a càrrec de l’empresa local Construccions Cimbori.

El pressupost d’adjudicació de l’obra ascendeix a 53.353 euros i està finançat en la seua totalitat pel PUOSC 2020-24, tal com va explicar ahir l’alcalde d’aquest municipi, Andreu Benet. Aquest centre educatiu compta amb uns vuitanta alumnes, que podran practicar esports en aquesta nova pista a partir de la inauguració del nou curs escolar, el pròxim dia 13 de setembre.

tracking