SEGRE

EQUIPAMENTS CULTURA

La biblioteca de Vilanova, en obres per ampliar el seu servei

Formarà part del Sistema de Lectura Pública de Catalunya

Les obres a la biblioteca.

Les obres a la biblioteca.AJUNTAMENT DE VILANOVA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Vilanova de Bellpuig ha iniciat obres a la biblioteca municipal Glòria Tudela, per habilitar un espai infantil i un altre de juvenil, així com una àrea d’ordinadors i una altra de lectura. Aquestes millores permetran a aquest equipament entrar a formar part del Sistema de Lectura Pública de Catalunya, una cosa que facilitarà ampliar el fons bibliogràfic de forma periòdica i que donarà accés a tots els serveis que ofereix la xarxa pública de biblioteques, com formació, exposicions i altres activitats culturals.

La biblioteca de Vilanova de Bellpuig es va inaugurar l’any 1962 i va ser la primera de la comarca del Pla d’Urgell. Inicialment es va ubicar a l’edifici de l’antic consistori, on actualment es troba el Centre Residencial d’Acció Educativa (CRAE). Posteriorment es va traslladar a l’espai que ara ocupa la residència i després a la seua ubicació actual, als baixos de l’edifici consistorial.

D’altra banda, el municipi celebrarà entre el 2 i el 6 de setembre la festa major, amb actes com el 40 Concurs de Sardanes o l’Escape Street Game Vilanoven/ca de l’Any.

tracking