SEGRE

TRÀNSIT ACCIDENTS

Cau d'un pont a la via del tren a Castellnou de Seana

El conductor va sortir pel seu propi peu i va ser evacuat a l'Arnau || Ferits a Alcoletge, la Granadella, Biosca i Lleida

El vehicle va trencar la tanca de seguretat i va acabar bolcat al voral de les vies del tren.

El vehicle va trencar la tanca de seguretat i va acabar bolcat al voral de les vies del tren.JOAN GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un conductor va resultar ferit ahir després que el seu cotxe es precipités des d’un pont a la vies del tren a Castellnou de Seana. L’accident es va produir a les 14.03 hores quan, per causes desconegudes, un turisme que circulava per l’LV-3343 va sortir de la carretera, va trencar la tanca de protecció i va acabar al voral de les vies. El cotxe va acabar bolcant però el conductor va sortir pel seu propi peu del vehicle, segons van informar els Bombers, que van activar tres dotacions. Va ser evacuat en ambulància a l’hospital Arnau de Vilanova. Per la seua part, els Bombers es van posar en contacte amb Adif però no hi va haver afectació en la circulació ferroviària.

Ahir hi va haver tres accidents més amb ferits a les carreteres de Lleida. A les 10.11 hores es va registrar una col·lisió a l’enllaç de la C-13 amb l’A-2 a Alcoletge i un dels ocupants va patir contusions. Posteriorment, cap a 13.30 hores un cotxe va sortir de la via a la C-233 a la Granadella.

Dos ocupants van resultar ferits de caràcter lleu i van ser evacuats a l’Arnau. A la mateixa hora, van col·lidir un turisme i un tractor a la carretera C-451 al terme municipal de Biosca. A Lleida, a la partida Pla del Bisbe, hi va haver dos ferits en un xoc.

tracking