SEGRE

Denunciat a Vielha un conductor que multiplicava per deu la taxa d'alcoholèmia

En una altra actuació, van denunciar administrativament un camioner per circular temeràriament per la N-230 també a Vielha

Imatge d’arxiu del túnel de Vielha, on s’actuarà.

Imatge d’arxiu del túnel de Vielha, on s’actuarà.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home de 45 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Colmenar (Màlaga), va ser denunciat penalment pels Mossos com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat viària per conduir sota els efectes de begudes alcohòliques.

Agents dels Mossos van aturar el vehicle, un camió articulat que transportava mercaderies entre Espanya i el Regne Unit, en un control de transports que es va muntar a la N-230, a l'altura del punt quilomètric 175, dins del terme municipal de Vielha. Al comprovar que el conductor presentava símptomes evidents de trobar-se sota l'efecte de begudes alcohòliques li van fer la prova d'alcoholèmia, que va donar un resultat positiu d'1,51 mg/l, deu vegades més del màxim permès. Els agents van immobilitzar el camió i el conductor haurà de comparèixer davant del jutjat d'instrucció de Vielha quan sigui requerit.

D'altra banda, ahir, un conductor de camió de 55 anys i veí de Lleida, va ser denunciat administrativament per conduir de manera temerària mentre circulava per la N-230, a l'altura de Vielha.

Els fets van tenir lloc a les 16:44 hores, quan el Centre de Conservació del túnel de Vielha va detectar la presència d'un camió que circulava de manera anòmala, envaint el carril contrari i posant en risc la resta dels vehicles. Poc després, en un control de vigilància d’infraccions, una dotació policial va aconseguir localitzar i denunciar el camioner per aquests fets.

tracking