SEGRE

EQUIPAMENTS OBRES

Tàrrega reobrirà la piscina coberta el dia 1 d'octubre

Després d'una inversió de més de 450.000 euros en millores

Els dos vasos de la piscina coberta ja s’han omplert d’aigua.

Els dos vasos de la piscina coberta ja s’han omplert d’aigua.AJUNTAMENT DE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament L’ajuntament de Tàrrega reobrirà la piscina coberta municipal el pròxim 1 d’octubre, una vegada culminin les obres de millora a l’equipament que han suposat una inversió de 453.686 euros, dels quals 152.478 han estat finançats per la Diputació. En quinze dies, la ciutadania ja podrà fer ús de les dos piscines de l’equipament i de la sala de fitnes mentre que les activitats dirigides es reprendran al novembre.

Els treballs han consistit a adequar la coberta de l’edifici, instal·lar una màquina que renova l’aire dos vegades cada hora i reemplaçar de forma integral els sistemes de ventilació i climatització. L’ajuntament assumirà directament la gestió de la piscina.

El consistori assumeix directament la gestió de la piscina, que obrirà de dilluns a diumenge

El consistori posarà en marxa el proper dia 27 de setembre una campanya promocional per fomentar l’ús de la piscina amb descomptes especials com la matrícula gratis i bonificacions de fins al 75% en les quotes d’octubre i novembre.

Així mateix, l’ajuntament oferirà preus avantatjosos d’ús de l’espai a entitats i altres col·lectius. Les tarifes s’aprovaran en el ple previst per dijous vinent, dia 23. La piscina coberta de Tàrrega estarà oberta de dilluns a diumenge amb un control d’accés.

tracking