SEGRE

La jutge envia a la presó els quatre detinguts per la violació d'una discapacitada a Rosselló

Un d’ells seria l’autor material de l'agressió sexual i els altres tres la van presenciar

Vista de l’entrada de la seu judicial al Canyeret.

Vista de l’entrada de la seu judicial al Canyeret.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La magistrada del jutjat d’instrucció 1 de Lleida, en funcions de guàrdia, ha acordat aquest dimecres la presó provisional comunicada i sense fiança per als quatre detinguts per la violació d'una jove discapacitada a Rosselló. Segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya en un comunicat, els quatre acusats, investigats per suposat delicte d'agressió sexual, s’han acollit al seu dret a no declarar.

Un dels detinguts seria l’autor material de la violació, que va tenir lloc a l’habitatge que comparteixen i que van llogar fa mig any, i els altres tres la van presenciar. Tots ells són d’origen magrebí, com la víctima.

L’agressió sexual es va produir diumenge a la tarda després que la jove, de 16 anys, desaparegués unes quatre hores i la seua família la comencés a buscar. La va trobar una veïna, que la va veure atemorida. La seua germana va sospitar que havia estat forçada perquè no portava sostenidor.

La víctima li va explicar que l’havien pujat a un cotxe i portat fins a un domicili. Els investigadors sospiten que la dona va ser agredida sexualment fins a en cinc ocasions i tot apunta que per part de la mateixa persona.

Les dos primeres detencions es van produir diumenge, quan van ser arrestats dos homes de 31 i 23 anys, mentre que dilluns a la nit van ser detinguts dos joves de 19 anys. Els Mossos d'Esquadra ja els van prendre declaració el mateix diumenge, però els va deixar en llibertat en qualitat d’investigats.

tracking