SEGRE

MUNICIPIS URBANISME

Venudes vint-i-quatre cases de la nova pleta de luxe de Baqueira

La urbanització compta amb 38 habitatges i en un any s'entregaran els primers 14

Al fons, les obres de la pleta Arriu, a l’entorn de l’estació d’esquí de Baqueira.

Al fons, les obres de la pleta Arriu, a l’entorn de l’estació d’esquí de Baqueira.LANTANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Fins a 24 cases de la nova pleta d’alt standing que es construeix a l’entorn de l’estació d’esquí de Baqueira ja estan venudes. Aquesta urbanització de luxe, anomenada Pleta Arriu, comptarà amb un total de 38 habitatges i a partir de l’últim trimestre de l’any que ve es començaran a entregar les primeres catorze cases. Sergio Castelló, director de Lantana Premium (empresa que s’encarrega de la comercialització de la pleta), va explicar que en aquests moments la venda està paralitzada i va avançar que es reprendrà el mes de desembre, quan es preveu que ja estigui a punt una casa que utilitzaran com a mostra.

Castelló va indicar que les obres avancen a bon ritme i “ja estem amb les cobertes d’alguns” dels habitatges. Per la seua part, Avintia Inmobiliaria és promotora i constructora de la pleta. Les cases tindran una superfície d’entre 360 i 530 metres quadrats i quan van sortir a la venda els seus preus estaven per sobre dels dos milions (vegeu el desglossament). La pleta es troba a l’accés al pla de Beret, a peu de pistes de l’estació d’esquí aranesa.

En la construcció de la pleta s’inverteixen més de cinquanta milions d’euros. Aquesta és la primera promoció d’habitatges que es construeix als voltants de les pistes de Baqueira aproximadament divuit anys després que comencessin les obres de Ruda, que es van acabar el 2016.

S’ha de recordar que la venda de pisos va augmentar un 28,2 per cent a Lleida el mes d’agost passat respecte al mateix mes de l’any passat, segons dades de l’Institut Nacional d’Estadística. Es van formalitzar 332 operacions, de les quals 69 corresponen a habitatges nous i 263 de segona mà.

Preus que oscil·len entre els 5.500 i els 3.700 € el metre quadrat Las cases d’alt standing de la pleta Arriu de Baqueira es venen a uns dos milions d’euros i compten amb una superfície d’entre 360 i 530 metres quadrats. Això suposa un import que oscil·la entre els 5.500 i els 3.700 euros per metre quadrat, aproximadament. Val a destacar que, per exemple, a Lleida ciutat l’import mitjà dels habitatges venuts entre els mesos d’abril i juny va ser de 125.823 euros, el més alt des de mitjans de l’any 2012, però també el més baix de les capitals catalanes.

tracking