SEGRE

COMERÇ CAMPANYA DE TARDOR

Mollerussa Comercial regalarà 1.250 hores de zona blava i 750 molleuros

La presentació de la campanya a l’ajuntament de Mollerussa.

La presentació de la campanya a l’ajuntament de Mollerussa.J.GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’associació Mollerussa Comercial regalarà un total de 1.250 hores de zona blava als seus clients i entregarà premis per un valor total de 750 euros. Tot això forma part de la campanya de tardor, que es durà a terme del 15 d’octubre al 13 de novembre, segons van explicar ahir Àlex Català i Núria Sans, representants de l’entitat. Els establiments participants ja compten amb un logotip que mostren a l’entrada dels seus negocis.

Per cada compra, els clients podran omplir un bitllet i optar als 50 molleuros (la moneda de l’associació, amb un valor equivalent a un euro) per setmana que sortejarà l’entitat. Per acabar la campanya, es durà a terme un sorteig extraordinari de 500 molleuros.

Així mateix, a finals de la setmana vinent, els establiments repartiran tiquets que permetran aparcar a la zona blava durant una hora. Aquesta iniciativa es preveu repetir durant tot el mes de desembre, tal com va explicar Català. També va remarcar que l’objectiu és premiar i fidelitzar els clients. Per la seua part, l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, va destacar l’increment de nous negocis a la capital del Pla d’Urgell i va assegurar que durant aquest segon semestre de l’any “hi ha hagut més obertures de negocis que tancaments”.

tracking