SEGRE

Brot amb quatre casos a l'hospital de la Seu d'Urgell

Vista de l’edifici de la Fundació Sant Hospital de la Seu, que dona cobertura a tot l’Alt Urgell.

Vista de l’edifici de la Fundació Sant Hospital de la Seu, que dona cobertura a tot l’Alt Urgell.C.SANS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Fundació Sant Hospital de la Seu d’Urgell ha detectat aquesta setmana un brot de Covid-19 que ahir havia afectat dos pacients de la planta d’hospitalització i dos auxiliars d’infermeria. El vicealcalde de la Seu, Jordi Fàbrega, va informar que han practicat prop d’un centenar de PCR entre els professionals i pacients ingressats i que repetiran les proves els propers dies. El centre, per la seua part, ha restringit les visites als hospitalitzats. En el cas dels professionals afectats, cap presentava ahir símptomes. Els dos pacients ingressats necessitaven oxigen i el seu estat era estable.

Els quatre encomanats pel virus tenen la pauta completa de la vacuna. Precisament aquest fet implica que la regió sanitària del Pirineu i Aran torni a tenir dos persones ingressades per coronavirus. Al contrari, el nombre d’hospitalitzats a la regió sanitària de Lleida va baixar en tres (fins als 16), però hi continua havent quatre persones en cures intensives.

Al seu torn, ahir es van comptabilitzar 41 nous casos a la província i cap defunció, mentre que el risc de rebrot i la velocitat de transmissió del virus van baixar en totes dos regions sanitàries. Paral·lelament, Pfizer i BioNTech van anunciar que han presentat dades que recolzen la vacunació de nens de 5 a 12 anys d’edat amb la seua vacuna a l’Agència Europea del Medicament.

tracking