SEGRE

FIRES BALAGUER

Firauto arranca amb 200 vehicles i unes bones perspectives de vendes

El certamen d'ocasió torna després de l'aturada per la Covid amb 22 expositors

La fira s’allargarà fins diumenge a la tarda.

La fira s’allargarà fins diumenge a la tarda.MAITE MONNÉ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Balaguer va obrir ahir les portes de la nova edició de Firauto, la fira del vehicle d’ocasió i complements, després que l’any passat no es pogués celebrar per la pandèmia. Més d’una vintena d’expositors presenten més de 200 vehicles, tots revisats i amb un gran nivell d’opcions: des de les més econòmiques, a l’espai del Mercat de la Ganga, amb vehicles que no poden superar els 6.000 euros, fins a vehicles de gerència o quilòmetre zero. Així mateix, també hi ha oferta de remolcs i maquinària industrial, complements per a automòbils, àudio i un espai dedicat a autocaravanes.

Des de l’organització van destacar que el parc de vehicles de gerència i amb molt pocs quilòmetres dona a aquest certamen un valor afegit pel que fa a la qualitat dels vehicles i del mateix certamen, i això fa que les perspectives de vendes siguin molt bones aquest any.

Així mateix, van destacar que el fet que el visitant pugui veure més de 200 cotxes en una sola mostra facilita la compra i dona més opció per escollir entre tots els productes presentats. Van apuntar que, a diferència del vehicle nou que es pot comprar fàcilment per altres canals de compra, el d’ocasió és diferent i genuí i difícilment se’n pot trobar un altre d’igual.

Des de l’organització van apuntar que els expositors estan satisfets de poder tornar a celebrar la fira després de suspendre-la l’any passat per la Covid.El certamen va obrir a la tarda i seguirà avui i demà de les 10.00 hores a les 14.00 i de les 16.30 hores a les 20.30, un horari ampliat perquè tant els visitants com els compradors tinguin més temps.

El vicepresident del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació, Carles Gibert, va ser l’encarregat d’inaugurar Firauto.

tracking