SEGRE

SUCCESSOS TRÀNSIT

Ebri i drogat en un cotxe robat amb tres menors a bord a Balaguer

El conductor, de 19 anys, tampoc tenia carnet en vigor i portava un cubata a la mà || Va donar positiu en marihuana, amfetamina, metamfetamina i cocaïna

Un cotxe de Mossos d'Esquadra

Un cotxe de Mossos d'EsquadraSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana de Balaguer i els Mossos d’Esquadra van sorprendre dissabte un conductor de 19 anys que circulava begut i drogat en un vehicle robat i en el qual també viatjaven tres menors d’edat. Segons Ràdio Balaguer, els fets van tenir lloc dissabte a la nit al carrer Noguera Pallaresa de la capital de la Noguera, quan una patrulla de la policia catalana va parar un vehicle al detectar que tenia la ITV caducada. En aquell moment, les diligències van passar a mans de la Guàrdia Urbana, al tenir la competència de trànsit, i els agents van comprovar que el conductor portava un cubata a la mà, per la qual cosa li van fer la prova d’alcoholèmia, en què va donar positiu.

El jove també presentava símptomes d’haver consumit substàncies estupefaents i el test va donar positiu en cocaïna, amfetamina, metamfetamina i marihuana. Així mateix, els agents van comprovar que no tenia carnet i que el vehicle era robat, per la qual cosa finalment va ser arrestat. A l’interior del turisme viatjaven tres menors d’edat.

Després d’iniciar les diligències judicials, la Urbana va procedir a immobilitzar el vehicle, encara que el jove no va complir la mesura, de manera que també va ser denunciat per desobediència. S’espera la confirmació de tòxics per saber si se li imputa un delicte per drogues.A començaments de mes, la Urbana de Balaguer va detenir un menor de quinze anys per conducció temerària i sota els efectes de les drogues mentre conduïa el vehicle del seu avi. Va xocar contra un fanal després de circular en direcció contrària.

tracking