SEGRE

MUNICIPIS CERTÀMENS

Fira del Comerç a Alcarràs i tercera Fira Tast a Almenar

Més de 80 expositors al certamen de la capital del Baix Segre

Potenciar i conservar la cuina de tota la vida - Aquest és l’objectiu de la Fira d’Almenar, que va ser presentada ahir a la Diputació. Per promocionar la participació es donarà als cuiners un val de 5 € per comprar productes de proximitat ...

Potenciar i conservar la cuina de tota la vida - Aquest és l’objectiu de la Fira d’Almenar, que va ser presentada ahir a la Diputació. Per promocionar la participació es donarà als cuiners un val de 5 € per comprar productes de proximitat ...D.LL.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Alcarràs recupera aquest diumenge 24 la Fira del Comerç i el Rebost, en la qual participaran més de vuitanta expositors, i per la seua banda Almenar celebrarà durant el cap de setmana la III Fira Tast amb tallers gastronòmics i degustació de plats elaborats. A la capital del Baix Segre hi haurà, a més de comerços i entitats, una mostra de vehicles clàssics i un saló de l’automòbil. El certamen l’inaugurarà el conseller d’Economia, Jaume Giró.

La fira se celebrarà a la plaça del Mercat, per qüestions sanitàries a causa de la Covid, on es van fer molts dels actes de la festa major. Serà la vint-i-novena edició de la Fira del Comerç i la novena de la Fira del Rebost. S’ha de recordar que la pandèmia va suspendre la de l’any passat.

Acollirà més de vuitanta estands per a comerços i està confirmada la presència de tractors, furgonetes càmper i uns vint-i-cinc turismes nous i d’ocasió. Quant a la d’Almenar, es tracta d’una fira de proximitat que prima els productes locals i de temporada en què la gent del poble col·labora de forma voluntària cuinant i atansant la cuina local al visitant. Està previst que hi participin una quinzena d’expositors i, fins al moment, ja hi ha inscrits 55 cuiners del municipi per a l’elaboració de plats. La cuinera Ada Parellada dirigirà un taller diumenge.

tracking