SEGRE

MUNICIPIS FORMACIÓ

La Seu s'uneix al projecte de la Casa de la Música de l'Orfeó

Ajudarà músics emergents a professionalitzar-se

La Seu va firmar ahir el conveni amb la Fundació Orfeó Lleidatà.

La Seu va firmar ahir el conveni amb la Fundació Orfeó Lleidatà.C.SANS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de la Seu va firmar ahir un acord de col·laboració amb la Fundació Orfeó Lleidatà per ampliar el radi d’acció de la Casa de la Música de Lleida a les comarques del Pirineu. El conveni servirà per ajudar els joves músics del territori en el seu camí de la professionalització. Permetrà que la ciutat i la comarca es beneficiïn del circuit d’oportunitats que genera aquest projecte sociomusical a Catalunya.

Destaquen programes d’ajuts a la creació, amb beques per a músics emergents del territori o la creació d’espais per assajar. L’alcalde de la Seu, Francesc Viaplana, i el director de la Fundació Orfeó Lleidatà i de la Casa de la Música de Lleida, Òscar Enrech, van firmar el conveni. Viaplana va dir que formar part de la Casa de la Música de Lleida “representa una via més per donar sortida als talents i inquietuds dels nostres joves que aspiren a viure de la música”.

Es tracta d’un projecte social i musical en el qual entitats privades i administracions públiques treballen per promoure la formació, creació, concerts i difusió de la música moderna.

tracking