SEGRE

CERTÀMENS GASTRONOMIA

La Fira de l'Oli de les Borges serà més presencial i manté actes virtuals

Després de la bona acollida del 2020, i ja ha obert les inscripcions per als expositors

Clausura de la fira de l’any passat amb alcaldes de la comarca.

Clausura de la fira de l’any passat amb alcaldes de la comarca.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ajuntament de les Borges Blanques i el Patronat Fira de les Garrigues han obert les inscripcions per a la 59 edició de la Fira de l’Oli Qualitat Verge Extra, que se celebrarà del 21 al 23 de gener. Guanyarà activitat presencial respecte a l’any passat, quan les restriccions derivades de la pandèmia van obligar a organitzar-ne bona part en format virtual. Tanmateix, mantindrà els actes a través d’internet al constatar la bona acollida per part de visitants i expositors.

Els interessats a participar-hi com a expositors ja poden formalitzar la inscripció a través del web www.firaoli.cat/inscripcions, fins al 15 de desembre. A més, tots els que facin la inscripció abans del 15 de novembre tindran un descompte del 15 per cent al preu final. La reserva d’espais es farà per ordre d’arribada, per antiguitat i per ordre de pagament.

L’espai virtual tornarà a comptar amb la botiga online, el marketplace, en què visitants virtuals de tot el món podran accedir als productes dels diferents expositors. Igualment, es tornaran a publicar vídeos promocionals amb nous dissenys i continguts per donar a conèixer els productes de la comarca. Els expositors vinculats a la producció d’oli tindran la possibilitat de participar-hi únicament de forma virtual.L’any passat la fira es va celebrar amb cinquanta-tres estands virtuals, dels quals vint-i-quatre eren parades d’oli.

Va tancar la primera edició online amb més de 60.000 visites en tres dies i es van rebre peticions de països com els Estats Units i Israel. Els continguts de la fira es van mantenir a la xarxa diversos dies després del tancament del certamen. En aquesta ocasió també s’aplicaran mesures de seguretat contra la Covid als pavellons firals.

tracking