SEGRE

MUNICIPIS CERTÀMENS

Sort recupera la Fira de Tardor amb més de 2.500 visitants

Primer dia, i segueix avui després de suspendre's el 2020

Les parades de productes artesans i de proximitat van omplir de públic l’avinguda de Sort.

Les parades de productes artesans i de proximitat van omplir de públic l’avinguda de Sort.A.S.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Més de 2.500 persones van participar en els actes del primer dia de la Fira de Tardor de Sort que avui prosseguirà amb la XV Mostra d’Ovella Xisqueta, el VI Concurs Morfològic Nacional d’Ovella Xisqueta i l’XI Concurs del Gantxo en el qual es farà una demostració de pasturatge tradicional al Parc del Riuet, segons va explicar la primera tinenta d’alcalde i responsable de Festes i Joventut, Adelaida Aytés. A més, una trentena de parades de productes artesans i unes cinquanta d’artesania s’ubiquen a l’avinguda Comtes del Pallars. En la Gastrofira participen sis parades més i també es poden degustar cerveses artesanes.

El bon temps va animar l’afluència de públic en una jornada que va començar a les 10.30 hores amb una ballada popular de sardanes i va prosseguir amb concerts i activitats per als nens. A la tarda hi va haver xarrades sobre l’ovella xisqueta i la ramaderia antiga i l’XI concurs de ratafia del Pallars. Aytés va expressar satisfacció per la bona acollida dels actes de la fira que s’ha reprès aquest any després que el 2020 quedés suspesa per la Covid.

Val a recordar que les obres de remodelació del Parc del Riuet, escenari de concurs d’avui, començaran aquest mateix mes.

tracking