SEGRE

EQUIPAMENTS OBRES

Ivars licita les obres de l'ajuntament de nou al deixar-lo l'adjudicatària

Només va dur a terme un 4% d'un projecte, que havia d'estar a punt a finals d'octubre

Immoble històric - L’equipament de les Escoles Velles ara només compta amb les parets de tàpia però al llarg de la seua història ha estat un consultori, la guarderia o el lloc on l’escriptora Maria-Mercè Marçal va aprendre a llegir i esc ...

Immoble històric - L’equipament de les Escoles Velles ara només compta amb les parets de tàpia però al llarg de la seua història ha estat un consultori, la guarderia o el lloc on l’escriptora Maria-Mercè Marçal va aprendre a llegir i esc ...J.GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament d’Ivars d’Urgell s’ha vist obligat a repetir la licitació de les obres de la nova seu consistorial, que es van iniciar a començaments d’estiu, després de constatar la incapacitat de continuar la feina per part de l’empresa adjudicatària. Segons va indicar l’alcalde del municipi, Joan Carles Sánchez, les obres haurien d’haver-se acabat el mes d’octubre passat i després de mesos aturats s’ha arribat a un acord amb l’empresa Montcruma per rescindir el contracte. “És un drama amb el qual hem de torejar molts municipis, que després d’una adjudicació et trobes amb empreses subcontractades poc qualificades o que no tenen solvència”, va remarcar el primer edil.

El nou consistori s’habilitarà a les Escoles Velles i fins a la data només s’ha portat a terme el 4 per cent de les obres que estan previstes. El projecte consisteix a consolidar aquest edifici centenari construït en tàpia i habilitar-hi els espais necessaris perquè aculli les dependències municipals.El projecte té un pressupost de 308.000 euros i està finançat pel PUOSC, la Diputació i fons municipals. Sánchez va apuntar que la Generalitat els va atorgar inicialment gairebé 52.000 euros del PUOSC, xifra que van considerar insuficient davant de l’envergadura de la reforma.

Després de presentar els corresponents recursos, la Generalitat els ha donat la raó i rebran finalment una ajuda de 250.000 euros i la possibilitat d’acabar aquesta obra el 2023.

tracking