SEGRE

MUNICIPIS PROJECTES

Alt Àneu estrenarà un coworking a les escoles

Amb l'ajuda de la Generalitat

L’edifici de les antigues escoles d’Alt Àneu.

L’edifici de les antigues escoles d’Alt Àneu.A. ALT ÀNEU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Alt Àneu estrenarà l’any que ve un espai coworking a la segona planta de les antigues escoles del municipi. El consistori vol donar resposta d’aquesta manera a la demanda de veïns per treballar des del municipi sense haver de desplaçar-se. Ja hi ha almenys set peticions per instal·lar-s’hi, va assegurar l’alcalde, Xavi Llena.

“Tindrà una capacitat per a sis o vuit persones que podran treballar conjuntament al mateix edifici”, va assegurar Llena. El projecte compta amb una inversió de 48.865 euros i està finançat a través de fons Leader. L’objectiu és poder tenir a punt l’equipament de cara a la primavera de l’any que ve, segons va apuntar el primer edil.

Va assegurar que la previsió és licitar les obres per habilitar aquest espai a finals d’aquest mes de novembre. Va afegir que la segona planta de les antigues escoles és buida i amb aquest projecte s’“ajuda a mantenir l’espai i evitar-ne la degradació”. El coworking és una tendència a l’alça, especialment arran de la pandèmia de la Covid-19, durant la qual el teletreball s’ha implantat en la majoria de les empreses i autònoms.

tracking