SEGRE

ESQUÍ CAMPANYA D?HIVERN

Les estacions obren la temporada amb més de 70 km esquiables

Avui, Port Ainé amb 5,7 km i Tuixent, al complet || Demà s'estrenen Baqueira i Boí Taüll, mentre que Espot, Port del Comte i Tavascan ho faran al desembre

Jornada de portes obertes avui a Port Ainé.

Jornada de portes obertes avui a Port Ainé.FGC

Creat:

Actualitzat:

Els aficionats a la pràctica de l’esquí ja tindran aquest cap de setmana més de 70 quilòmetres esquiables per donar el tret de sortida a la temporada. Avui obre l’estació de Port Ainé, al Sobirà, amb 5,7 quilòmetres a la zona de debutants i el 70% dels remuntadors en funcionament. Serà una jornada de portes obertes en què els aficionats podran esquiar gratuïtament des de la zona de l’snowpark fins a l’hotel.

Fonts de l’estació van apuntar que es treballa per obrir més domini esquiable el cap de setmana i tenir el complex al màxim per al pont de la Puríssima. Avui també obrirà l’estació d’esquí de fons de Tuixent-la Vansa, a l’Alt Urgell, amb 30 km de circuits oberts i 15 quilòmetres més per a la pràctica de raquetes. Demà serà el torn de l’estació de Boí Taüll, a l’Alta Ribagorça, que oferirà la meitat dels remuntadors i 10 quilòmetres de domini esquiables.

Per la seua part, l’estació aranesa de Baqueira Beret obrirà demà un total de 54 quilòmetres esquiables a les zones de Baqueira, amb 20 pistes, Beret amb 12 pistes i la Bonaigua amb dos pistes. A partir de la setmana vinent està previst obrir la resta de sectors del domini esquiables si les condicions climatològiques ho permeten.Les estacions d’Espot, Port del Comte i Tavascan mantenen les previsions d’obertura dels seus complexos de cara al pont de desembre malgrat les copioses nevades que han caigut en els últims dies en algunes de les estacions com la del Solsonès, que va registrar fins a 35 centímetres de neu. Els complexos treballen en la producció de neu i la previsió de fred ha de garantir-ne l’estabilitat.

Protocols de Salut per evitar contagis de la Covid

El departament de Salut ha preparat diferents protocols perquè la temporada es dugui a terme amb normalitat i evitar els contagis en els complexos d’esquí. S’actuarà en la plantilla, en la vacunació i la gestió de brots i, a més, en la formació dels manipuladors d’aliments.

Jornada de portes obertes avui a Port Ainé.

Jornada de portes obertes avui a Port Ainé.FGC

tracking