SEGRE

SUCCESSOS EMERGÈNCIES

Mor un regidor de la Fuliola al caure en un accident laboral a Ponts

Enric Vilalta, de 46 anys, va patir el sinistre quan estava en una teulada d'una nau en construcció || Hi havia plaques de gel, va patinar i es va precipitar des de 12 metres

Enric Vilalta.

Enric Vilalta.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Enric Vilalta Capitán, regidor de Junts per Catalunya a l’ajuntament de la Fuliola, va morir ahir al migdia en un accident laboral a Ponts. La víctima, de 46 anys i gendre de l’exalcalde Pau Grañó, va perdre la vida al caure d’una teulada quan treballava en una nau industrial en construcció. L’accident es va produir a les 12.48 hores quan el regidor, per causes que s’investiguen, es va precipitar al buit des de la teulada de la nau industrial al polígon Nou de Ponts.

Tot apunta que Vilalta hauria patinat perquè hi havia plaques de gel i va caure d’uns dotze metres d’altura, segons van informar els Mossos d’Esquadra. Malgrat la ràpida actuació dels serveis d’emergències, no es va poder fer res per salvar-li la vida. Al lloc del sinistre es van desplaçar diverses patrulles de la policia catalana, dotacions dels Bombers de la Generalitat i unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Els Mossos van posar els fets en coneixement del jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Solsona i del departament d’Empresa i Treball, d’acord amb els procediments habituals en accidents laborals amb víctimes mortals.La notícia de la defunció d’Enric Vilalta va provocar una enorme commoció a la Fuliola. L’ajuntament decretarà dos dies de dol. Vilalta era regidor de Junts per Catalunya al consistori des del passat 20 de gener en substitució de Josep Maria Grañó, que va renunciar al ple anterior.

Formava part de l’equip de govern però no tenia cap regidoria assignada.D’altra banda, un electricista va resultar ferit greu ahir en un accident laboral a Solsona. L’home va caure d’una escala quan feia uns treballs al polígon Vinya del Teuler. Pel que sembla, minuts després va perdre la consciència i un helicòpter del SEM el va evacuar a l’hospital Parc Taulí de Sabadell

Era gendre de l’exalcalde Pau Grañó i va entrar com a edil de Junts per Catalunya el passat 20 de gener

Entre els mesos de gener i setembre d’aquest any hi ha hagut 4.188 accidents laborals a les comarques de Lleida, vuit de mortals, 42 de greus i 4.138 de lleus, segons les dades del ministeri de Treball.

A més, hi ha hagut uns altres 409 accidents in itinere, cinc dels quals greus i la resta, lleus.Aquest any s’han produït altres accidents mortals similars al que hi va haver ahir a Ponts. El mes de setembre passat, va perdre la vida un operari de 53 anys i de Vilanova de Bellpuig que instal·lava plaques solars en una empresa fructícola de Golmés. I al març va morir un veí de Lleida de 58 anys quan feia el mateix amb plaques solars en una nau de Seròs.

Enric Vilalta.

Enric Vilalta.

tracking