SEGRE

SUCCESSOS EDUCACIÓ

Agredeixen un company de l'Institut Guissona després d'anunciar-ho a les xarxes

Va passar el 2 de desembre i el centre ha obert una mediació per resoldre-ho internament || Pel que sembla els agressors van anunciar el dia abans la seua intenció

Vista aèria de l’Institut Guissona.

Vista aèria de l’Institut Guissona.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dos estudiants de 15 anys de l’Institut Guissona van agredir suposadament la setmana passada un company del centre de la mateixa edat hores després que anunciessin que ho farien a les xarxes socials, segons ha pogut saber aquest diari. El centre va afirmar ahir que va ser un episodi puntual i que s’ha obert un procés de mediació intern entre les famílies dels afectats per solucionar-ho. Els presumptes agressors són alumnes de tercer i quart d’ESO

Haurien esperat la víctima a la sortida de l’aula i l’haurien agredit amb un puny americà

La suposada agressió va tenir lloc a les 8.50 hores del dijous de la setmana passada després de la primera classe de la jornada estudiantil quan, pel que sembla, al sortir d’una de les aules, un dels alumnes va esperar a la porta la víctima mentre que un altre adolescent estava amagat darrere seu, segons va relatar la família del menor agredit.

El noi va ser agafat per un agressor pel coll mentre l’altre li hauria clavat diversos cops a la cara i el cap amb un puny americà fins que va caure a terra, on li haurien donat diverses puntades de peu, sempre segons la família denunciant. A conseqüència de la pallissa, el jove va patir diverses lesions a la cara i una lesió en un genoll. Va ser traslladat al CAP d’aquesta localitat i el centre mèdic va enviar un informe de l’agressió a un jutjat de Cervera, segons va dir a aquest diari la família de l’alumne agredit, que va afegir que no han posat denúncia davant dels Mossos d’Esquadra “perquè volem resoldre el problema dins del mateix institut”, si bé van manifestar el seu malestar ja que aquella mateixa jornada, pel que sembla, havien avisat el centre educatiu de l’anunci previ de l’agressió a través de les xarxes socials.

L’aldarull hauria estat desencadenat per una baralla que hi va haver el dilluns anterior quan un dels agressors i l’agredit es van barallar per aconseguir asseure’s a la mateixa cadira. Ambdós estudiants van ser expulsats dos dies.

Un escolar de Tàrrega, sis dies hospitalitzat arran d’una agressió

Es dona la circumstància que un nen de Tàrrega de 12 anys ha estat sis dies ingressat a l’hospital Vall d’Hebron de Barcelona, on va haver de ser operat per una fractura d’òrbita ocular, després que el dimarts de la setmana passada fos agredit per altres menors a l’institut Alfons Costafreda de la capital de l’Urgell, com va avançar SEGRE dijous. El pare del menor ferit va presentar denúncia davant dels Mossos, que han obert una investigació per aclarir els fets. Així mateix, els pares dels dos presumptes agressors, que són germans, han denunciat la víctima per iniciar suposadament l’incident. Educació ha avalat que el centre hagi aplicat el protocol antiviolència ja que va parlar amb les dos famílies i es va apartar temporalment els presumptes alumnes agressors.

tracking