SEGRE

OCUPACIÓ OPOSICIONS

Balaguer crea tres noves places d'agents de la guàrdia urbana

Al febrer se celebra l'oposició i s'obre una borsa de treball

Imatge d’arxiu d’agents de la Urbana de Balaguer.

Imatge d’arxiu d’agents de la Urbana de Balaguer.PAERIA BALAGUER

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ajuntament de Balaguer ha obert la convocatòria per incoporar tres nou agents fixos a la plantilla de la Guàrdia Urbana, que actualment està formada per tretze agents, dos dels quals de baixa. El paer en cap, Jordi Ignasi Vidal, va explicar que es farà una oposició el proper mes de febrer i també es crearà una borsa de treball per disposar de prou personal en cas de baixes per poder cobrir els serveis ordinaris. Per al primer edil, obrir aquesta convocatòria de tres places és una molt bona notícia després d’anys amb una plantilla “sota mínims”.

Va afegir que una vegada s’hi incorporin els tres nous agents es crearan també dos places per a caporals. “L’objectiu d’aquest concurs és crearuna plantilla estable de funcionaris de carrera”, va dir Vidal. El cos de la Guàrdia Urbana de Balaguer ha denunciat en diverses ocasions la falta d’agents per a una població de 17.472 habitants.

Els sindicats CCOO i SAP-PL asseguren que aquesta falta d’efectius ha repercutit en el servei a la ciutadania i en la seguretat dels mateixos agents.

tracking