SEGRE

MUNICIPIS URBANISME

Talarn consolida el talús de la Serra per posar fi a la caiguda de pedres

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ajuntament de Talarn invertirà 196.000 euros en la urbanització del carrer la Serra i la consolidació del talús que hi ha en un tram d’aquest vial. L’objectiu és millorar els serveis d’aigua, gas i enllumenat perquè estiguin adaptats a les normatives tècniques vigents així com consolidar el talús per evitar esllavissaments de terra i pedres. L’actuació permetrà revitalitzar i regenerar el teixit urbà existent de l’entorn i ateses les característiques d’ús, el poc trànsit i la poca amplada del carrer, es pavimentarà amb una plataforma única per a vianants i vehicles, i també s’instal·laran baranes en un dels costats del carrer

La consolidació del talús contempla la construcció d’un mur de pedra de més de 50 metres

Així mateix, per consolidar el talús es construirà un mur de pedra entre la roca i el paviment del carrer per cobrir les zones més erosionades.

Aquest mur tindrà una longitud més de 50 metres de llarg per una altura que variarà entre els cinquanta centímetres i els dos metres. L’alcalde, Àlex Garcia, va explicar que les obres estan subvencionades pel PUOSC i es preveu que s’iniciïn al març.

tracking