SEGRE

ACTES VANDÀLICS

VÍDEO | Corbins denunciarà als Mossos la trampa per a ciclistes en una pista

Ahir se'n van trobar dues més II En total, ja són tres trampes identificades

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ajuntament de Corbins presentarà dilluns vinent una denúncia davant dels Mossos perquè investiguin la col·locació d’una trampa amb punxes a la zona de Corregó. La van trobar ciclistes que practicaven BTT a la zona, als quals la trampa els va punxar les rodes de les bicicletes. L’Associació Esportiva La Serreta d’aquesta població del Segrià va informar el consistori dijous de la troballa d’un objecte en forma de T clavat a terra amb pues d’acer cap a l’exterior.

L’alcalde, Jordi Verdú, va indicar que, malgrat que aquesta trampa es va retirar pels mateixos ciclistes, ahir se'n van trobar dues més. Una d'elles descoberta per una persona que caminava per la zona. En total, ja són tres trampes identificades. “Si són del mateix tipus poden provocar ferides importants a les persones que passegen i fan senderisme per la zona si es claven les punxes als peus”, va dir. Verdú va indicar que espera reunir-se amb l’alcalde de la Portella, Carles Català, perquè s’afegeixi a la denúncia ja que, si bé el trajecte de la pista passa majoritàriament per Corbins, els fets es van produir al tram de la Portella.

La seua intenció és que els Mossos busquin l’autor o autors d’aquesta actuació que, segons els de l’associació ciclista i l’alcalde, estava motivada “per fer mal amb premeditació”. No és la primera vegada que es registren fets similars, ja que també es van denunciar trampes per a ciclistes fa anys al municipi de Rosselló.

La trampa que es va trobar dijous passat a Corbins.

La trampa que es va trobar dijous passat a Corbins.A.L S.C

Una de les trampes trobades a La Serreta.

Una de les trampes trobades a La Serreta.La Serreta de Corbins

Una de les trampes trobades ahir divendres

Corbins denunciarà als Mossos la trampa per a ciclistes en una pistaLa Serreta de Corbins

Una de les trampes trobades ahir divendres

Corbins denunciarà als Mossos la trampa per a ciclistes en una pistaLa Serreta de Corbins

tracking