SEGRE

FESTES TRADICIÓ

L'ajuntament de Tàrrega organitzarà el Carnaval després de la marxa d'Agrat

Imatge de la desfilada de Carnaval de Tàrrega del 2020.

Imatge de la desfilada de Carnaval de Tàrrega del 2020.LAIA PEDRÒS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’alcaldessa de Tàrrega, Alba Pijuan, va agrair ahir a l’Associació Agrat el treball que ha fet durant aquests últims deu anys al capdavant de l’organització del Carnaval, després que diumenge anunciés que no seguiria. Segons Pijuan, “hem de reconèixer la seua capacitat per remuntar una festa que a Tàrrega gairebé s’havia perdut”. En aquest sentit, va considerar que el principal motiu pel qual Agrat no l’organitzarà aquest any és per “falta de relleu, crec que a la comissió només hi havia sis persones i no es veien capaces de tirar endavant el muntatge, cosa que ens van comunicar i vam entendre”.

Així mateix, Pijuan va fer referència a l’auditoria impulsada per l’ajuntament. Va explicar que han auditat 25 associacions locals amb referència a subvencions atorgades en l’anualitat 2019. Pijuan va defensar que es tracta d’un requeriment que obliga la llei estatal i que “hem de complir” ja que “forma part del control financer dels ajuntaments”.

Quant al Carnaval, Pijuan va explicar que des de la regidoria de Cultura ja treballen en les activitats i va recordar que va ser la mateixa entitat la que va comunicar al consistori fa unes setmanes que no organitzaria la festa. Amb tot, va dir que “amb la situació sanitària actual, serà un Carnaval complicat”.

tracking