SEGRE

MUNICIPI INVERSIONS

Correus estrena a l'oficina de Bellvís un caixer automàtic

És un dels vint municipis rurals escollits en tot l'Estat

El nou caixer a l’oficina de Correus de Bellvís.

El nou caixer a l’oficina de Correus de Bellvís.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Correus ha instal·lat un caixer automàtic a l’oficina que té a Bellvís, una de les vint localitats seleccionades en tot l’Estat, amb entre 500 i 3.000 habitants i que no disposen de sucursal bancària o poden perdre-la, però tenen delegació de Correus. Ha estat seleccionada conjuntament amb el ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic. El caixer és d’Euro Automatic Cash, empresa participada per Grup Banc Santander i Crédit Mutuel.

L’objectiu, segons la mateixa companyia, és posar fi a l’exclusió financera a les zones rurals. D’altra banda, l’ajuntament de la localitat començarà aquest any les obres d’ordenació i urbanització del parc del Miracle, un espai emblemàtic del municipi que ha estat seu de diferents activitats socials al llarg dels anys. Aquesta és una de les obres del pressupost per al 2022, que ascendeix en total a 1,9 milions d’euros.

El capítol d’inversions representa 130.000 euros, dels quals 85.000 són per als treballs al parc del Miracle, un projecte que el consistori va iniciar amb una consulta popular.

tracking