SEGRE

FRONTERES DELINQÜÈNCIA

Caçat a la duana de la Farga amb vuit ordres d'ingrés a la presó

Un delinqüent que acumula quaranta-sis arrestos per robatoris i que ja ha estat nou anys en diferents presons || El jutjat de la Seu ha decretat el seu empresonament

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Ni una, ni dos, ni tres.. Un total de vuit eren les ordres de recerca, captura i ingrés a la presó que tenia en vigor un ciutadà espanyol que va ser detingut fa uns dies per Policia Nacional a la duana de la Farga de Moles a la frontera amb Andorra, en el pla de lluita contra els grups organitzats itinerants en zones frontereres. Els agents, davant d’una situació tan poc freqüent, van comprovar que la persona que tenien al davant les comptava amb un ampli historial delictiu, en què acumula quaranta-sis detencions, a totes relacionades amb delictes contra el patrimoni, entre els quals es trobaven diversos robatoris amb força.

De fet, aquests antecedents ja li havien comportat que s’hagués passat nou anys complint condemnes en diferents presons estatals. Després de l’arrest, el van posar a disposició del jutjat de guàrdia de la Seu d’Urgell que, com era d’esperar, va decretar-ne l’ingrés a la presó per complir les restants condemnes que pesen sobre ell.

Aquests operatius a la frontera amb Andorra, mitjançant l’execució de punts de control dinàmics de característiques temporals, aleatoris i selectius, executats entre d’altres per la Unitat d’Estrangeria i Documentació (UED) de la comissaria de Lleida, han permès durant els últims dies la detenció de tres persones més per reclamacions judicials vigents: una dona reclamada per un jutjat de Sevilla per un delicte de lesions, un ciutadà portuguès reclamat per un jutjat de Las Palmas de Gran Canaria per un delicte contra la seguretat viària i un ciutadà espanyol a qui li constava una reclamació d’un jutjat d’Oriola (Alacant) per conduir sense permís.

Finalment, es va identificar un ciutadà quan pretenia sortir d’Espanya acompanyat d’una dona i de dos nens de poca edat i que tenia en vigor una ordre d’allunyament de la seua parella ordenada per l’Audiència de Barcelona. Va ser arrestat per un delicte de trencament de condemna. Va passar a disposició del jutjat, que va decretar la seua posada en llibertat.

Moment en què l’home escapat va passar a disposició judicial davant del jutjat de la Seu.

Moment en què l’home escapat va passar a disposició judicial davant del jutjat de la Seu.POLICÍA NACIONAL

tracking