SEGRE

SUCCESSOS INVESTIGACIÓ

Aldarull per drogues a Balaguer

Una persona detinguda després que tres individus es veiessin implicats en la crema d'un contenidor i un vehicle pel llançament d'una bengala de matinada

Imatge d’arxiu d’un control de la Guàrdia Urbana de Balaguer.

Imatge d’arxiu d’un control de la Guàrdia Urbana de Balaguer.RÀDIO BALAGUER

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana de Balaguer van detenir ahir de matinada una persona després d’un aldarull en ple carrer que va acabar amb un vehicle i un contenidor cremats a la capital de la Noguera. Els fets van tenir lloc cap a les 2.20 hores, quan es va alertar d’un incendi, causat pel llançament d’una bengala, al carrer Flamisell, a l’altura del número 17. Fonts pròximes van assenyalar que es va tractar d’un assumpte relacionat amb el tràfic de drogues en què estarien implicades tres persones, veïnes de Lleida, i una d’elles va acabar detinguda.

La Urbana va donar l’avís als Bombers perquè sufoquessin el foc, que va afectar un contenidor i un turisme. Van treballar-hi dotacions. Mentrestant, els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per provar d’aclarir els fets.

L’any passat, els delictes contra la salut pública van tornar a augmentar a les comarques lleidatanes. Segons les dades dels Mossos, entre gener i octubre (a falta de dos mesos per tancar el còmput anual) es van registrar un total de 118 denúncies per delictes i drogues davant les 113 del mateix període d’un any abans. Així mateix, en els deu primers mesos del 2021 la policia catalana va dur a terme un total de 111 arrestos a la demarcació per delictes contra la salut pública.Val a recordar que fa dos setmanes l’Audiència de Lleida va condemnar a penes de dos anys de presó set persones acusades de vendre cocaïna a un adolescent de 15 anys a Artesa de Segre que va haver de ser hospitalitzat. Va ser un judici per conformitat arran de l’acord al qual van arribar les parts i després que els acusats reconeguessin els fets. Hi havia una vuitena persona acusada que no es va presentar al judici a l’Audiència i de qui es va ordenar la recerca pel jutjat.

tracking