SEGRE

PUBLICACIONS MEMÒRIA HISTÒRICA

Térmens documenta la seua història amb relats dels avis

En el marc del projecte 'Fem Memòria' de l'Arxiu Comarcal

Reunió amb els veïns de Térmens de més de 75 anys.

Reunió amb els veïns de Térmens de més de 75 anys.AYUNTAMIENTO DE TÉRMENS.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Térmens vol documentar la història recent del municipi a través de la memòria oral dels seus veïns. Per a això, elaborarà un documental en el qual els protagonistes seran una trentena de veïns de més de 75 anys. Aportaran el relat dels seus testimonis, vivències, records de vida quotidiana durant la seua infància o la participació en la construcció del Canal de Balaguer, així com tradicions i curiositats del poble.

És la segona recopilació oral de la col·lecció històrica de l’Arxiu Comarcal de la Noguera Fem Memòria. La primera va ser del municipi de Tragó de Noguera, segons va explicar la directora, Maite Pedrol. Per la seua part, l’alcaldessa de Térmens, Concepció Cañadell, va explicar que ja s’ha contactat amb els veïns que participaran en el documental i ben aviat s’iniciarà l’enregistrament de les entrevistes.

Per a Cañadell, l’objectiu d’aquest documental és “preservar la memòria de Térmens i no hi ha millor manera que a través dels seus veïns”. El documental també es dipositarà a l’Arxiu Comarcal per poder-lo conservar.

tracking