SEGRE

MUNICIPIS EQUIPAMENTS

Llavorsí renova després d'una consulta el pati de l'escola

Inversió de 125.000 euros amb ajuts del pla d'obres

Vista actual del pati del col·legi de Llavorsí.

Vista actual del pati del col·legi de Llavorsí.AJUNTAMENT DE LLAVORSÍ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Llavorsí ha donat llum verda al projecte de renovació del pati del col·legi de la ZER Alt Pallars, resultat d’un procés participatiu per triar el disseny d’aquest espai. L’objectiu és ampliar les zones verdes perquè puguin acollir diferents activitats educatives. Suposarà una inversió de 125.000 euros, finançats amb les subvencions del pla d’obres i serveis (Puosc).

L’alcalde de Llavorsí, Josep Vidal, va explicar que el projecte també contempla la connexió del col·legi amb la ludoteca pública i el menjador escolar. Això suposarà rebaixar el pendent del terra a la zona del menjador per evitar barreres arquitectòniques. El consistori preveu licitar les obres aquest mateix trimestre.

D’altra banda, el municipi destinarà 125.000 euros més procedents d’ajuts del Puosc per millorar el recinte de les piscines municipals. El projecte contempla la renovació dels vestidors, les dutxes i la pavimentació del recinte. També preveu l’ampliació de la zona del bar amb una cuina i un magatzem, així com la instal·lació d’una gran pèrgola.

El projecte està en exposició pública i la previsió és tenir les obres finalitzades al juny.

Els treballs contemplen la connexió al mateix nivell del pati i el menjador escolar i la ludoteca

En un altre ordre, el consistori preveu cobrir la pista poliesportiva municipal per disposar d’un nou equipament en el qual celebrar actes, fires i altres certàmens. L’actuació preveu una inversió de 372.000 euros.

tracking